Historia


Jag heter Natalie Olsson Karimi och det är jag som, sedan mars 2015, drivit Kafé Till Salu i Kumla. Många av er har jag säkert redan haft nöjet att träffa i kaféet.
Jag kommer ursprungligen från Iran men några år efter revolutionen i Iran var min familj och jag tvungna att fly. När jag kom till Sverige lärde jag mig svenska och utbildade mig till ingenjör inom produktionsautomation. Jag har alltid tyckt om att baka så under min studietid jobbade jag extra på flera konditorier och kaféer. Efter min studietid arbetade jag i drygt 12 år med att utveckla och underhålla robotar och produktionslinjer på Scans korvfabrik i Örebro. Fabriken lades tyvärr ned och produktionen flyttades till Linköping. Helt plötsligt stod jag utan arbete!
Men efter att ha sett döden i vitögat när jag fick bröstcancer vid min sons födelse, har jag lärt mig att värdesätta livet och att göra bra och roliga saker… Jag bestämde mig för att köpa ett kafé <3.

Då jag alltid har varit intresserad av bakning, matlagning, tårtor, pralintillverkning och liknande var det en dröm som gick i uppfyllelse.
Nu har jag haft kaféet ett bra tag och jag älskar att åka till jobbet varje dag tack vare mina kunder. Ni är fantastiska! 
Tack för att ni tog er tid att läsa detta och välkomna in till oss på Kafé Till Salu // Kram Natalie.